LOCATIE SI CONTACT:
• Str. Dinicu Golescu, Nr. 23 - 25,
   Sector 1, Bucuresti
E-MAIL:
• office@acoperisuri.org.ro
   
   
SERVICII
 

CANTU SERV iti pune la dispozitie atat montajul, cat si materialul - tigla metalica de cea mai buna calitate, asigurand in acelasi timp si transportul. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, sa ne pui la dispozitie planurile de invelitoare sau adresa exacta a imobilului. Noi vom veni la tine, vom face o masuratoare cat mai precisa, urmata de o oferta concreta, perfect potrivita cu nevoile tale.

Montajul se asigura la preturi accesibile si de echipe cu experienta in acest domeniu.Realizarea planului de montaj al acoperisului

 

Realizarea planului de montaj al acoperisului


Placile pentru acoperis sunt pregatite la lungimi calculate exact, astfel incat, pierderile sa fie cat mai mici. Pentru ca planul de montaj sa poata fi realizat, trebuie sa avem proiectul acoperisului(recomandam verificarea dimensiunilor reale, daca acestea corespund celor trecute in proiect), sau, macar o schita a acestuia.

Dimenisunile trebuie sa fie trecute in proiect in asa fel incat sa fie posibila desenarea tuturor suprafetelor acoperisului. Dimensiunile cele mai importante: lungimea coamei, a sarpantei, a stresinii si functie de complexitatea acoperisului, dimensiunile tuturor elementelor componente.

Deasemenea, localizarea ferestrelor, trapelor, turnurilor, cosurilor si in general, a tuturor elementelor componente existente, trebuie sa fie clara si precisa, astfel incat planul de montaj sa poata fi executata fara nici o greseala.

 
DESPRE NOI  |  SERVICII  |  OFERTA SPECIALA  |  PORTOFOLIU  |  CERERE DE OFERTA  |  CONTACT
 
 
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 - 2010 CANTU SERV. Toate drepturile rezervate